Wie ben ik?

 

 

Een Huisvrouw die van mooie luxe producten houdt en het liefst zo min mogelijk uitgeeft, beetje vreemde combi maar that’s me! Deze blog is mijn zoektocht naar de mooiste items en hebbedingen.

Inmiddels ben ik mama geworden van een klein ondeugend meisje en voor het eerst moeder worden gaat samen met een baby uitzet en heel veel keuzes maken… Wat vooral opvalt is dat ik steeds bewustere keuzes ben gaan maken. Ik ben nog niet 100% groen en niet elke aankoop is volledig biologisch maar alle kleine beetjes helpen, ik probeer mij te verdiepen in ingrediënten en bestanddelen van de producten die ik op mijn huid smeer en die op mijn bord belanden.

Bewust spenden begint bij keuzes maken, genieten van kleine dingen en proberen de juiste keuze te maken uit het overvloedige aanbod van al dat moois.

Naast deze blog schrijf ik ook de beautyblog Crystaliciousss, de Hebberige Huisvrouw gaat ook zeker over beauty, maar ook over mijn andere favorite things zoals lekker eten en natuurlijk leuks voor kids!

Als je verzoekjes, suggesties of vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help graag waar ik kan.
crystal_hendrickx@hotmail.com

Liefs

Crystal

 

Ik ben Crystal, 30 something en in December 2010 getrouwd met Mark. Ik ben opgegroeid in Diemen en geboren in Amsterdam (soms komen er enorm platte kreten uit waar ik zelf van schrik haha) Ik woon nu met manlief, stiefkinders, dreumes en de hondjes in België. Ik ben afgestudeerd in Marketing Management, trouwe bediende van een roedel honden en vanaf mijn 12e een echte beauty fanatic, als klein meisje liep ik al met grote ogen door de plaatselijke parfumerie. Tijdens de jaarlijkse vakantie in Italië kocht ik mijn eerste Vogue Italia, ik was toen 12 dat was ook het jaar dat ik mijn eerste Dior lipstick kocht, een rouge brilliant nummer 6 de huls heb ik zelfs nog….Ik kon toen al zo genieten van al die mooie glimmende spullen vol beloftes en dromen….

Mijn liefde voor nagellak begon iets later, ik was een fanatiek nagelbijtster en stikjaloers op mijn beste vriendin met prachtige lange nagels (uiteraard ging dat bij haar vanzelf grrrr). Mijn lieve moeder zag mijn frustratie en kwam op een mooie dag thuis met een flesje Herôme nagelverharder en nagellakremover. Vol hoop begon ik aan mijn kuurtje, en uitendelijk mocht het resultaat er zijn, lange stevige nagels. Toen begon het experimenteren met kleurtjes, het aanbod is zo overweldigend en het is soms moeilijk kiezen want er is zoveel moois. Als ik iets jammer vind dan is het wel een miskoop, ik kan echt enorm treuzelen voor ik iets koop maar als ik dan overstag ga is het 99 van de 100 keer wel iets waar ik echt blij mee ben. Deze blog is een soort dagboekje van mijn aankopen en hopelijk voor jou een hulpmiddel om eventuele miskopen te voorkomen, want we kunnen onze euros helaas maar één keer uitgeven. Althans, dat is mijn ervaring 😉

 

Matching kilts!

Teckels teckels en nog eens teckels

Blusher overbodig als ik Goofy zie, ik ben niet zo snel onder de indruk van Celebrities maar dit is wel… Gorsh!

Toen Pino nog een baby was kon dit met gemak 🙂 Stiefvader Ulan vind alles goed

Advertenties