Door het lint bij Lindt

IMG_3456.JPG

Gelukkig is dit niet een adresje dat zich leent voor dagelijkse bezoekjes want ik heb weinig zelfbeheersing als het op (Lindt) chocolade aankomt. Vorig jaar passeerden we de winkel al tijdens de rit naar ons Italiaanse vakantie adresje, met mijn neus tegen het autoraam geplakt reden we de winkel langs de Duitse snelweg voorbij. Ook dit jaar zagen we het op de heenweg maar waren dus te laat voor de afrit. Manlief was zo lief om op de terugweg te stoppen zodat ik even een voorraadje lekkers kon inslaan.

De keuze was enorm maar ik had vooraf al op de website van Lindt een voorselectie gemaakt zodat ik alleen maar een mandje hoefde te vullen en kon afrekenen zonder al teveel getreuzel (ik ben er zo eentje die ook van tevoren de menukaart online opzoekt als ze uit eten gaat omdat ik anders voor serieuze vertraging zorg). Toch begreep ik ineens hoe het moet voelen als je een minuut gratis shoppen hebt gewonnen…. zoveel lekkers zo weinig tijd haha.

IMG_3471.JPG

Dus voor ik het wist stond ik weer buiten, met twee tasjes vol calorierijk lekkers. Lindt chocolade is vrij zoet en romig maar ik kan dat wel waarderen. Ik heb een paar tabletten gekocht met nieuwe vullingen en nog een paar leuke items. Inmiddels heb ik het meeste al geproefd en vooral de Melkchocolade Pomelo is erg lekker, ook  valt de pure met abrikoos ook heel erg in de smaak. De Mini pralines, macaron tabletten en eiscafe zitten nog in de verpakking. Dat kost enige zelfbeheersing maar dat is wel beter voor mijn taille, eerst de grote tabletten opmaken.

Voor al het heerlijks van Lindt check je de Lindt website, ik vond het wel fijn dat ik op voorhand vast een verlanglijstje had gemaakt zo kon ik relatief snel de winkel in en uit…

Deze zomer ook met de auto naar Italië, Oostenrijk of Kroatië? Grote kans dat deze snoepwinkel op de route ligt. Lindt Outlet: Theodor-Sanne-Straße 3, 83233 Bernau am Chiemsee, Duitsland. Ik vond dit adres gewoon te leuk om niet met je te delen, het scheelt trouwens ook behoorlijk in de portemonnee. Hier betaal je al snel tussen de 3 en 4 euro voor een tablet (in de supermarkt of bij de Lindt verkooppunten in de Benelux) ik had twee tasjes vol voor net geen 30 euro. 

IMG_3484

Advertenties