Falke Oktoberfest limited editions

FALKE Wiesn FW1718 a (Mobile)

In Duitsland is het Oktoberfest al van start gegaan, dit wereldberoemde festival draait om genieten (van halve liters bier en pretzels) en plezier maken en dan het liefst in traditionele klederdracht. het Duitse label Falke viert het feestje elk jaar mee door twee prachtige limited edition items te lanceren.

De Dirndl is een typisch voorbeeld van Duitse klederdracht en deze kokette outfit krijgt een extra feestelijk tintje met de mooie sokjes of stay-ups van Falke. De sexy stay ups zijn voorzien van een hartje en de sokjes van een blauw pomponnetje aan een gouden kettinkje.

FALKE Wiesn FW1718 b (Mobile)

Laat je de Oktoberfeste liever aan je voobijgaan? Ook dan is Falke onmisbaar in je herfst/winter garderobe, de prachtige sokken en beenmode zijn van hoogwaardige kwaliteit (de panty’s van Falke zijn de enigen die ik meerdere keren kan dragen en niet direct bij de eerste poging om ze aan te trekken sneuvelen) en verkrijgbaar in hebberigmakend mooie designs en printjes. Hieronder vast een klein voorproefje van de nieuwe Fall/Winter collectie.

falkekids

Toevallig heb ik gisteren weer een Pure Matt 100 gekocht (je shopt Falke trouwens bij luxe warenhuizen, Falke shops en speciaalzaken voor beenmode), een onmisbare basic voor tijdens de koude maanden. Een praktisch onverwoestbare 100 denier panty met matte finish. Nu nog even een selectie maken uit de mooie fashionable seizoenscollectie en niet alleen voor mijzelf maar ook voor mini-me is er heel veel moois van Falke. Falke, Ich liebe dich!

falke ladies

 

 

 

Advertenties