Gezond snacken kan! Thanks Eat Natural

IMG_3649

Ik kan de hele dag door eten, maar nu de zomer echt dichtbij komt is het beter om het grazen even te laten voor wat het is en mezelf te beperken tot 6 eetmomenten per dag. Voor een slanke lijn is het beter om de verbrandingsmotor draaiende te houden en door om de 2-3 uur iets te eten voorkom je gillende honger met alle desastreuze gevolgen (ik noem de vreetbui of chagrijn modus door de suikerdip) van dien.

IMG_3656

Nu is fruit een prima tussendoortje maar altijd die appel of banaan gaat snel vervelen en het is niet altijd mogelijk om even een paar stuks fruit te hapklaar te schillen en snijden. Wat dan? Nou wat dacht je van de gezonde repen van Eat Natural, speciaal samengesteld om je lijf te voorzien van goede voedingsstoffen zoals mineralen, vitaminen en vezels zodat je vol energie verder kan en toch het gevoel hebt dat je iets lekkers gesnoept hebt.

IMG_3611

Het assortiment bestaat uit repen in verschillende afmetingen (lees: verschillende groottes = verschillende hoeveelheden aan calorieën) dus je bepaalt zelf hoeveel je snackt en daarnaast zijn er heel veel lekkere varianten, elk met een specifieke mix van ingrediënten zoals gedroogde vruchten, noten, granen en zaden en chocolade. Sommige repen hebben zelfs extra benefits zoals de high in omega, high in protein en de gluten en tarwevrije varianten.

Nieuw zijn de mini reepjes (so cute en YUM!!!) en mid size repen die perfect zijn als lekker maar verantwoord tussendoortje. Mijn favoriet is de milk chocolate met peanuts en cranberry al is de almond & apricot met yoghurt coating ook wel superlekker door de hele amandelen die zorgen voor een lekkere zoete crunchy snack die niet plakkerig en kruimelig is of vol kunstmatige voedingsstoffen zit. Eat Natural staat zoals de naam al doet vermoeden ook echt voor ‘eat natural’ gezonde voeding.

IMG_3668

De Eat Natural ontbijtgranen zijn natuurlijk de ideale kickstart van de dag en met dit superfijne uitgebreide assortiment aan repen houd je hongeraanvallen mooi op afstand, bikinibody here I come! Eat Natural shop je bij de supermarkt.

 

IMG_7986

Advertenties