Goed gevormd de zomer in met Collistar

Ook al is het nét pas lente, voor je het weet is het volop zomer en moet de bikini weer uit de kast, gelukkig heeft Collistar weer een paar bijzonder innovatieve producten gelanceerd waarmee we de strijd tegen de zwaartekracht en maanlandschap op dijen en derrière rigoreus kunnen aanpakken. Collistar is al jarenlang een enorm geliefd merk als het gaat om lichaamsverzorging, hun effectieve unieke formules worden door veel trouwe fans in huis gehaald zodra de zomer in zicht komt en dit jaar zijn er weer een paar bijzondere nieuwkomers.

De Reshaping Patch treatment abdomen and hips shock treatment (jaja een serieus lange naam) is een intensieve behandeling voor buik en heupen in revolutionaire transdermale pleiservorm. Dat klinkt heel erg heftig maar met behulp van deze speciale pleisters kunnen de werkstoffen hun werk optimaal doen voor een snel resultaat.

Transdermale pleisters worden in de geneeskunde gebruikt en nu gebruikt Collistar deze pleisters voor een diepe en langdurige werking van de actieve ingrediënten. De speciale patches geven de ingrediënten op een geleidelijke manier af aan de huid, een combinatie van vetsplitsende en vochtafdrijvende bestanddelen zorgen samen met het thermo-actieve ingrediënt (het product wordt warm zodat de microcirculatie ook een boost krijgt) zorgen voor een bijzonder efficiënte en unieke beautybehandeling.

Voor een volle stevige buste is er het volumizing oil-serum bust, een concentraat in olievorm. De meeste verfraaiende beautyproducten voor het lichaam zorgen ervoor dat de vetcellen krimpen maar dit product laat het volume van de vetcellen in de buste toenemen om aan de behoeften van vrouwen met een kleine of verslapte buste tegemoet te komen.

Extracten uit hop en het overall VoluplusTM compex vol fyto-oestrogenen zorgen ervoor dat het volume toeneemt en collageen, vitamine E, en magadamia olie zorgen voor een stevige en goed gehydrateerde huid. Als volume niet je doel is maar de potloodtest je vijand, dan zijn de Pure actives collageen + en hyaluronzuur een aanrader, deze luchtige gel-achtige fluide zorgt voor meer stevigheid van het décolleté.

Op plaatsen waar er net even iets teveel isolatiemateriaal zit (zo noem ik mijn vetreserves in de winter) zorgt de high-definition slimming cream voor versteviging en een afname van die vetreserves. In Italië is Collistar echt een begrip op het gebied van afslankende producten met een marktaandeel van meer dan 50%. De universiteit van Siena werkte mee aan de ontwikkeling van dit project. Het Ti Amo Italia project legt een focus op Italiaanse grondstoffen en Italiaans talent en dat resulteerde na deze samenwerking in een weldadige crème die zowel afslankend als verstevigend werkt.

Spirulina algen en de gesteelde lakzwam zijn de hoofdrolspelers in dit product, samen zorgen ze ervoor dat vetophopingen verminderen en de huid wordt ontgift. Bergamot en cafeïne zorgen voor een stimulans van de vochtafvoer. De crème zorgt ook voor een direct mooier ogende huid door soft-focus poeders die oneffenheden optisch camoufleren. Ideaal als je je figuur wilt stroomlijnen maar ook last hebt van vochtophopingen en pijnlijke of vermoeide benen door dat hardnekkige vocht.

Om dat lijf te stroomlijnen zal er ook gezweet moeten worden, maar nare geurtjes zijn dan een bijkomend nadeel. Een goede deodorant is een must maar dan het liefst eentje die wel goed beschermd maar dan zonder schadelijke stoffen. Een bijzondere deodorant zonder schadelijke aluminiumzouten is de nieuwe Multi-active deodorant 24 hours. De ‘trend’ om steeds minder belastende ingrediënten in cosmetica te gebruiken is voor Collistar één van de redenen geweest om een nieuwe versie van de Multi-active deodorant te ontwikkelen.

De aluminiumzouten zijn weggelaten maar toch garandeert Collistar een doeltreffende langdurige werking. De vernieuwde milde samenstelling is verrijkt met twee antibacteriële ingrediënten en een natuurlijk prebioticum dat de bacteriële flora van de huid in stand houdt. Door bacteriën te weren en het verdedigingsmechanisme van de huid te versterken ga je vervelende geurtjes effectief tegen.

Fan van BB creams vanwege hun egaliserende effect? Collistar heeft een speciale BB Cream voor je lichaam, de BB body plus heeft een verbeterde formule die niet afgeeft (even goed laten drogen voor je je aankleedt)

De Magica BB body plus zorgt voor een direct heldere en egale huid en helpt op termijn de huidconditie te verbeteren dankzij verzorgende bestanddelen. Gember werkt ontstekingsremmend en zorgt voor minder zware en vermoeide benen. Paardenkastanje en watermunt zorgen voor een verfrissend effect en hydraterende bestanddelen zorgen voor een soepele huid. De Magica BB is voor alle huidtypen en is verkrijgbaar in twee tinten die de huid direct egaliseren en van een mooie gloed voorzien.

Check zeker de Collistar website voor meer informatie over alle producten én de online shop, als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je €10 korting op je eerstvolgende aankoop en tot en met zondag krijg je 20% korting op de nieuwe Giardini Italiani lentelook.

Advertenties