Nespresso loves Valentijnsdag

nespressovalentijn

Al voorzien van een Nespresso? Ik grap altijd dat ik er best eentje op mijn nachtkastje zou willen hebben (alsof je in een hotelkamer slaapt haha) maar ook heel erg leuk om te geven zijn de vele Nespresso accessoires. Ik heb Citiz de travel mug en ik heb nog nooit een beker gehad die mijn koffie (tijdens mijn zwangerschap eigenlijk vooral thee) zo enorm lang warm houdt.

Soms kon ik s’nachts niet slapen door het getrappel in mijn buik en op die momenten was ik erg blij dat ik de travel mug naast mijn bed had staan en een lekkere warme slok thee kon pakken. Vaak viel ik dan wel weer met een warm buikje in slaap. Maar ook onderweg maak ik dankbaar gebruik van deze travel mug, wat warm is blijft urenlang warm en ook koude drankjes blijven op een bloedheet Italiaans strand lekker koel heb ik vorig jaar tijdens de vakantie ervaren.

Nespresso tipt voor Valentijn één van de passioneel rode Nespresso toestellen om je geliefde mee te verwennen (ze vermelden er dan niet bij dat de gulle gever dan ook elke dag een lief kopje koffie voor zijn of haar objet d’amour moet zetten beetje jammer nietwaar haha). Speciaal voor de liefhebbers van cappuccino’s en latte macchiato’s is er de Lattissima Touch in Glam red en voor een lekkere stevige espresso of lungo zijn de compacte Inissia of Citiz ideaal.

Zelf heb ik het niet zo op rood maar ben ik meer gecharmeerd van de Inissia in vrolijk geel (canary yellow) of oranje (summer sun). Die is trouwens in nog meer vrolijke kleurtjes verkrijgbaar. Nespresso is verkrijgbaar bij de Nespresso boutiques en via Nespresso.com.

 

 

 

Advertenties