Collistar Mascara shock

coll

De nieuwe Mascara Shock van Collistar belooft een technologisch hoogstandje te zijn dat de wimpers langer en voller maakt en voorziet van een sensuele krul. De wimpers worden niet hard maar blijven zacht en flexibel.

coll3

Collistar Mascara Shock curl brush

De speciale lash curl brush zorgt in combinatie met het lash curl complex voor sensationeel lange wimpers. De verzorgende ingrediënten in de formule zorgen er samen met het lash curl complex voor dat de wimperhaartjes worden bedekt met een dun flexibel laagje dat niet plakt maar de wimpers wel mooi doet krullen. Daarnaast zorgen kasjmier, keratine, panthenol en keratrix ervoor dat je wimpers na elke applicatie sterker worden en soepel blijven. De formule is vrij van parabenen en kleurstoffen en verkrijgbaar in een betoverend blauw, mooi naturel bruin en uiteraard in het zwart.

De flinke borstel met mooie curve omhult elke wimper tijdens het aanbrengen met de romige formule voor echte divawimpers. Je gaat er bijna zonder bij na te denken verleidelijk mee wapperen. De mascara brengt snel en gemakkelijk aan en je bouwt er heel snel een behoorlijke lengte mee op. De formule droogt snel, is niet plakkerig of stroperig en blijft inderdaad lekker flexibel.

coll4 coll5 coll6

Het eindoordeel: tja na de foto’s is het wel duidelijk nietwaar? Mijn wimpers werden echt mega lang, de formule geeft wel wat volume maar gelukkig (voor mij) niet teveel want ik heb vrij veel wimpers dus volumemascara’s gaan snel klonteren bij mij. Het resultaat vind ik stunning. Wat vind je trouwens van de bruine kleur? Mooi subtiel he? Trouwens, complimenten aan het design team van Collistar, de mascarahuls ziet eruit als een high tech toverstafje, bij mascara gaat het vooral om de inhoud, maar ik vind deze huls toch echt heel erg mooi. Bovendien ligt de mascara fijn in de hand, ook niet geheel onbelangrijk toch?

coll7

Tijdens de introductieperiode van deze mascara zit er in de speciale promotieverpakking een mascara met als cadeautje een miniatuur zwart kajal potlood. Een fijn cadeautje want een zwart oogpotlood is altijd fijn om te hebben, die van collistar is zacht in gebruik en makkelijk te vervagen met je vingertoppen voor een mooie zachte smoky eye.  Maar een mooi scherp katachtig lijntje kan natuurlijk ook, de adviesprijs van de Collistar Shock mascara is €24,30.

coll8

Collistar Mascara Shock

Advertenties