Essie Winter 2012/2013 nagellakjes

Essie Winter 2012/2013

Essie Winter 2012/2013

De winterlakken van Essie waren lekker fel en fris, iets wat je niet vaak tegenkommt bij wintercollecties. Meestal is het wel voornamelijk blauw, goud en rood, maar Essie heeft die kleuren in wel heel erg toffe uitvoeringen uitgebracht. Ik heb uiteraard de meest flashy kleurtjes gekocht,  daarnaast waren er ook nog een rode glitterlak en twee rode cremelakken. Ik heb al zoveel rood dat ik die drie kleurtjes even heb overgeslagen. Kijk je even mee naar de kleurtjes die ik niet kon weerstaan?

Essie Butler Please

Essie Butler Please

DSC00224

Essie Butler Please, Winter 2012Essie 

Butler Please is een felblauwe lak met een bijzondere satijnmatte finish, ik heb bewust geen topcoat gebruikt voor de foto omdat ik deze finish eigenlijk wel mooi vind bij deze heftige kleur. Mét topcoat wordt het nog feller en ik vind dit wel heel mooi bij de winter passen. Dit zijn twee laagjes. Deze lak droogt trouwens lekker snel.

DSC00170

Essie Winter Where is My chauffeur?

DSC00172

Essie Where is my chauffeur?

Where is My Chauffeur is een hele mooie turqouise cremelak met hoogglans finish. Ik dacht eerst dat dit een kopie was van Turqouise en Caicos, maar bij nadere inspectie zat er toch een piepklein verschil in nuance van de twee turqouise tinten. Where is my chauffeur is een iets rustigere tint turqouise, turqouise en caicos is ietsie feller. Ik als turqouise junkie wil ze allebei, maar je hebt ze niet persé alletwee nodig. Deze lak was wel vrij dun, dus pas op bij het lakken.

DSC00187

Essie Beyond Cozy

DSC00194

Beyond cozy is een duizelingwekkende glitter in een koele gouden tint, eerder champagnegoud. Deze gouden glitterlak droogt mat op dus als je voor ultieme bling wilt gaan is een topcoat wel nodig. Ik heb deze lak mat gelaten want dat vond ik wel bijzonder geraffineerd staan. Wat ook zo fijn is aan dit type kleur is dat je het echt overal mee kan combineren. Dit zijn twee laagjes beyond cozy, verwijderen van glitters hoeft helemaal niet lastig te zijn, je hebt er alleen een portie geduld voor nodig (trust me, als ik het kan kan jij het ook 😉 en een paar wattenschijfjes, remover en aluminiumfolie. Knip je wattenschijfje in 4 stukjes, breng een beetje remover aan op het wattenschijfje en druk deze op de nagel. Vouw er vervolgens een stukje folie van ca 7 bij7cm omheen en laat dit 5 minuutjes zo zitten. Daarna veeg je de glitters er in één beweging vanaf. Mijn advies, doe niet alle nagels tegelijk, want zoals ik al zei, ik heb echt geen geduld en als ik nog een hand vrij heb kan ik tenminste nog een beetje surfen op het internet terwijl ik wacht tot de lak eraf kan. Dus gewoon lekker die glitters dragen. it’s your time to shine and sparkle!

Ps wacht niet te lang als je deze kleurtjes wilt hebben want over enkele weken ligt de nieuwe lentelook al in de schappen, check hier een voorproefje…O la la!

Essie Lente 2013

Essie Lente 2013

Advertenties